fredag 25. november 2011

Dag 56: Roselin


Torsdag var fridag, og siste oppgavedag, siden Ane Marte skulle reise fredag morgen. Vi kom i gang etter en passe sein frokost i kantina, og var i grunn ganske effektive, der vi lå alle tre på magen i dobbeltsenga her i Malibu med én data foran oss.
Utpå dagen dro vi til IDTRC for siste gang for å si takk til Dr. Dilip og de andre. Chandrasekar ble veldig letta da han hørte om telefonsamtalen jeg hadde hatt med den norske ambassaden i Dehli, og syntes nok det var litt lettere å slippe oss løs når han visste at vi ikke kom til å få problemer på flyplassen. Veldig rart at vi er helt ferdige på CMC nå! Og veldig rart å gå ned trappa fra IDTRC en siste gang. Nå er vi ute på egenhånd!
Litt mer oppgave da vi kom hjem, og så middag med Roselin. Hun kom til Bergen house i halv åttetida, og vi tok auto sammen til byen, hele gjengen. For første gang regna det da vi skulle ut og spise, og vi fikk ikke plass under tak på takterrassen. Derfor ble det middag innendørs denne kvelden. Koselig likevel. Murgh Ka Pasantha igjen, paneer butter masala, stuffed naan, brus og ”Hot fudge nut sundae”. Et siste festmåltid på Darling. Roselin ble veldig glad for albumet, og det var generelt veldig god stemning rundt bordet. Hun hadde tatt med ei lita gave til hver og en av oss, som var små bibelsitater satt i ramme, for å minne oss om CMC, der det henger sånne over alt. Koselig.
Auto hjem igjen også, og avskjed med Roselin utenfor Bergen house, da mannen hennes, Deepak, henta henne. Kjente at tårene var innenfor rekkevidde, men jeg klarte meg. Roselin har vært helt fantastisk, både som koordinator og som vår beste venn i India. Rar stemning da bilen kjørte vekk.
Så tok gruppe-Malibu fatt på powerpointpresentasjonen (Ane Marte multitasket med både powerpoint og pakking), og ble ferdige med den litt før halv ett. Herlig følelse å være ferdig, nå er det ferie resten!
Siste natt med full besetning her på rommet.
K

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar